top of page

Check your translation costs?

1

Document Analysis

Mail the  document to be translated to info@keslegalisatie.nl

2

Free Quote

Receive the total costs and duration of the sworn translation and the necessary attestations 

3

Translation & Legalization!

After approval of the quote, send the  documents to our office and we will take care of the rest!

Vind Uw Vertaaloplossing Bij Ons

Bij ons kunt u met een gerust hart uw vertaalopdracht volledig uit handen geven, wetende dat uw documenten in bekwame handen zijn. Of het nu gaat om juridische, zakelijke, persoonlijke of technische documenten, onze ervaren vertalers zorgen voor een nauwkeurige en beëdigde vertaling die voldoet aan al uw eisen.

Onze beëdigde vertalingen worden uitgevoerd door beëdigde vertalers die officieel erkend zijn door de rechtbank. Zij hebben de vereiste expertise en kennis om uw documenten te vertalen met absolute precisie en authenticiteit. Of het nu gaat om diploma's, notariële aktes, contracten, statuten of andere officiële documenten, onze beëdigde vertalers zorgen ervoor dat de vertalingen rechtsgeldig zijn en worden voorzien van de benodigde stempels en handtekeningen.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om vertrouwelijke informatie te beschermen. Daarom hanteren we strikte beveiligingsmaatregelen om de vertrouwelijkheid van uw documenten te waarborgen. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat we met de grootste zorg omgaan met alle informatie die u met ons deelt.

Onze vertaaldiensten zijn veelzijdig en omvatten een breed scala aan talencombinaties. Onze vertalers zijn bedreven in verschillende talen en kunnen u helpen bij het vertalen van documenten naar en vanuit diverse talen over de hele wereld. Met onze uitgebreide expertise en ervaring kunnen we aan al uw vertaalbehoeften voldoen.

Wanneer u kiest voor onze beëdigde vertalingsservice, kunt u erop vertrouwen dat u een kwalitatief hoogwaardige vertaling ontvangt die volledig voldoet aan uw wensen. Onze vertalers zijn gedreven professionals die streven naar nauwkeurigheid en perfectie in hun werk. U kunt rekenen op een snelle en efficiënte service zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Aarzel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor uw vertaalopdracht. Ons team staat klaar om u te voorzien van alle benodigde informatie en een duidelijke prijsopgave. We streven ernaar om u een eerlijke en transparante prijs te bieden, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Kies voor onze beëdigde vertalingsservice en laat uw documenten vertalen door professionals die hun vak verstaan. Wij garanderen een vlotte afhandeling van uw vertaalopdracht en een vertaling van de hoogste kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw beëdigde vertalingen.


info@keslegalisatie.nl
-

070-2629078

bottom of page